• Nyheter

Vi har nu uppfyllt en gammal dröm och flyttat utomlands, till Spanien. Kenneln kommer att ligga på is tills vidare och vi vill hänvisa alla intressenter till min goda vän Yvonnes kennel, Tim Toya's


Allt gott! 
 

Tyvärr har oturen slagit till och min mail har blivit hackad.
Alla mail från er intresserade av valpar är borta och därför ber jag er att skicka ett ytterligare mail med all er info.

Ber om ursäkt för röran och tack på förhand,
Laila

Nu har Bonnies valpar åkt till sina nya hem och Noelle har tagit över mammarollen. Den 1:a juli fick Noelle sina valpar! Två små fina hanar. 

Det är så himla mysigt under dessa valptider, det känns extra hemtrevligt på något vis. Längtar tills de börjar kravla omkring ordentligt! 

 

Bonnies valpar Bonnies valpar

2016 har varit fullt upp, med kull efter kull... 

Det har varit fantastiskt roligt att se så många olika individer växa upp under så kort tid. Men visst saknar jag dem likväl. 

Ibland har jag haft så fullt upp att jag glömt uppdatera här, men jag ska försöka bättra mig  :-) 

Så här kommer det lite senste nyheter. Maltersern Bonnie fick valpar i slutet av april, jag har svårt att förstå att de redan blivit stora nog för att kravla omkring med nyöppnade ögon, men tiden går ju fortare än vad man tror. De är superfina med goda pigment och humör mer info om dem finns under valpsidan.

I övrigt njuter jag av solen alla stunder jag kan och det gör visst hundarna med. De springer jämt ut i det mjuka gräset för att sola sig när vi går ut. ♥

Allt är inte glamoröst i livet som småbarnsmamma...

Mamma Chérie med två valpar, tredje gömd under pälsen.. Mamma Chérie med två valpar, tredje gömd under pälsen..

Sent vid tolvtiden i torsdags satte Chérie igång och började bädda bland filtarna i korgen i sitt rum, det var dags!

Snart satte värkarna igång och redan klockan två var valparna födda. Det måste ha varit den lättaste valpningen jag varit med om! 

Först kom tiken på 105g sedan följde hanen på 100g och till slut kom den minsta hanen på endast 71g. De var pigga och hade stor aptit redan från födelsen. 

Chérie är en supermamma, tar hand om och beskyddar sina små, det är verkligen fantastiskt mysigt att se. Samtidigt växer valparna så att det knakar, även lillkillen som jag var lite orolig för i början har vuxit till sig. 

Nu dröjer det ungefär nio veckor innan de små kan få komma till egna hem, men hör av er redan nu om ni är intresserade av en ny familjemedlem!

Mamma Chérie! Mamma Chérie!

Vår fina maltesertik Chérie väntar valpar i slutet av februari.

Vi kom precis hem från veterinären och kan berätta att det enligt ultraljudet beräknas vara mellan tre och fyra valpar i magen och oj vad vi längtar! 

Inte nog med det! Vår andra maltesertik, Chanel, är dräktig! Det är för tidigt att säga någonting säkert, men förhoppningsvis kommer det fler valpar runt den 20:e mars. 

Håll utkik på vår valpsida för vidare information och bilder! 

 

Hej på er! Jag har haft fullt upp med renovering och känner att det verkligen är dags att uppdatera hemsidan. 

Första nyheten är att vi har valpar!! Tre supersöta malteservalpar som ni kan läsa mer om under valpfliken
(Valparna är nu sålda)

Andra nyheten för kenneln är vårt sammarbete med Tim Toya's kennel. Vi har länge haft ett sammarbete sedan tidigare, men nu har vi tagit steget längre och skaffat en superfin hane tillsammans! Armani, som han heter, ser ni här till höger. 
 

Nu äntligen känner jag mig lite piggare och ska försöka ta tag i hemsidan och svara på lite mail.

Länge har det varit ganska lugnt här på kenneln, men nu börjar det hända saker.

Lilla Nyx fick fyra otroligt fina valpar för drygt en vecka sedan. De kämpar med att få upp ögonen och har mycket fint pigment redan nu!

Även mina andra tjejer är igång och påminner mig konstant om att det faktiskt är vår ute när de kommer in med kvistar och blad i pälsen, kanske är dags att börja korta ner pälsen på dem inför sommarvärmen?

På grund av sjukdom har många meddelanden och mail inte blivit besvarade.

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för detta och försäkrar er om att vi kommer att höra av oss snarast!